Utvidet dekning gjennom programmatiske kjøp

Annonsører i dag møtes av en fragmentert mediehverdag, hvor dine potensielle kunder gjerne er tilstede på tvers av flere medier. Men å annonsere på flere medier kan være en komplisert og uoversiktlig kjøpsprosess med mange kontaktpunkter. Vi forstår at dette kan være en krevende situasjon for mange annonsører.

Derfor tilbyr vi deg nå muligheten til utvidet dekning, hvor du kan nå de riktige brukerne - på riktig sted, i en trygg kontekst. Vår målsetting er å forenkle det som tidligere har opplevdes som komplisert. Vi håndterer hele kjøpsprosessen og kampanjeoppsettet for deg gjennom ett lokalt kontaktpunkt.

Frem til nå har Amedia tilbudt annonsering på kjente lokale nettaviser med trygg kontekst og premium produkter. Nå har vi også muligheten til å kunne tilby utvidet dekning gjennom programmatiske kjøp. Dette gir ikke bare enda bedre dekning for din merkevare eller produkt, det betyr også at din kampanje kan dra nytte av de ulike fordelene som ligger i programmatiske kjøp. Sistnevnte inkluderer blant annet aktiv jobbing med din kampanje for å sørge for at den leverer basert på forhåndsdefinerte målsettinger, eksempelvis merkevarebygging, rekkevidde eller salg.

Gjennom ett lokalt kontaktpunkt sikrer vi deg

  • Garantert synlighet gjennom Amedias kanaler - Vi sørger for at du er synlig på Amedias nettsider
  • Utvidet dekning gjennom andre medier - Vi kjøper kun på kjente norske nettsider
  • Trygt annonsemiljø - Amedias grunnverdier ligger til grunn for alle gjennomførte kjøp. Vi sikrer at din annonse vises i et brand safe miljø.
  • Effektfull annonsering - Gjennom en programmatisk løsning jobber vi aktivt med din kampanje for å oppnå forhåndsdefinerte målsettinger
  • Full transparens - Vi er åpne om alle kjøp vi gjør, sørger for full rapportering og åpen dialog. Du vil alltid vite hva som kjøpes, hvor det kjøpes og til hvilke pris

Tilsammen gir dette deg som annonsør trygghet i kjøpet, dekningen du trenger og effekt.

Kontaktinfo

Anders Heli

Anders Heli

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
920 19 934

Tor Magnus Breivik

Tor Magnus Breivik

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
986 03 593