Grønset fra VG til Amedia

Grønset fra VG til Amedia

Roger Grønset (45) starter denne uken som salgsdirektør for strategiske kunder hos Amedia Salg og Marked. Han kommer sist fra stillingen som salgsdirektør i VG.
Dermed flytter Roger Grønset så å si rett over gaten i Akersgata i hovedstaden.

Hos Amedia vil Roger Grønset ha ansvaret for de strategiske teamene, samt samarbeidet med Key Account Managers lokalt på de strategiske kundene.

Grønset har de siste par årene jobbet som salgsdirektør i VG. Tidligere har han blant annet jobbet som salgssjef hos Finn samt som salgssjef i tidligere MTG og TV3.

Roger Grønset har en bachelorgrad med blant annet journalistikk og medieledelse fra The University of Kansas. Han er opprinnelig fra Arendal.

- Dette gleder jeg meg stort til. Amedia er et offensivt og spennende selskap med mange muligheter, både lokalt og nasjonalt, sier Roger Grønset.

- Jeg kommer inn i et selskap med mye kompetanse og engasjement. Sammen skal vi videreutvikle oss i forhold til annonsører og mediebyråer, sier Roger Grønset.

Konserndirektør Victoria Schultz i Amedia Salg og Marked er svært fornøyd med å få Roger Grønset til Amedia.

- Jeg er veldig glad for å få Roger med på laget. Han har lang salgserfaring både som selger og leder og han oppnår gode resultater. Samtidig får han veldig gode skussmål som leder. Han vil styrke vår gjennomføringsevne i Amedia Salg og Marked, sier Victoria Schultz.
Amedia har i dag 64 avistitler på nett og papir. Selskapet omsatte i fjor for 3,5 milliarder NOK. 2,4 millioner nordmenn leser/ser hver dag Amedias annonser.

For mer informasjon, kontakt konserndirektør Victoria Schultz hos Amedia Salg og Marked på mobil 948 13352 og mail victoria.schultz@amedia.no og/eller Roger Grønset på mobil 930 43200 og mail roger.gronset@amedia.no

Bilde: Roger Grønset går fra VG til Amedia.