Ny rekord for Amedia SMB

Ny rekord for Amedia SMB

Aldri tidligere har satsing på lokalt annonsesalg av ulike guider rettet mot små og mellomstore bedrifter gjennom Amedia SMB, omsatt for mer enn i 2017. De 42 ansatte i Amedia SMB i Lisleby i Østfold passerte 50 millioner kroner i omsetning.

Den rekordhøye omsetningen i 2017 var 4,5 millioner høyere enn året før og 20 millioner høyere enn i 2011.

- Vi setter ikke bare omsetningsrekord, men også rekord i antall kunder. Amedia SMB har hatt en økning i antall kunder på 10 % fra 2016 til 2017. Kundene kjøper både våre tradisjonelle produkter og de nye produktene vi har lansert, sier Vegard Rein Kvalvaag, som er salgssjef i Amedia Salg og Marked på Amedias hovedkontor i Oslo.

Daglig leder i Amedia SMB, Knut Hoff Johannessen, mener suksessen kommer av systematisk og god jobbing gjennom mange år, samt en kombinasjon av at selskapet har evnet å satse på nye produkter samtidig som de tradisjonelle annonseproduktene er videreutviklet. - Kundene har sett at de produktene vi tilbyr har skapt store merverdier for dem. Derfor kommer de igjen og igjen, sier Hoff Johannessen.

Annonseomsetningen skjer i hovedsak via bransjeguidene «Lokale Bedrifter», «Bygg og Fagfolk», «Helse og Velvære» samt «Rådgivningsguiden». Amedia SMB tilbyr plass i Amedias digitale produkter samt i lokale papiraviser. Selskapet selger reklameplass i totalt 57 aviser/nettaviser i Amedias portefølje.

Siden etableringen av Amedia SMB i 2004, har avdelingen solgt annonser for over 400 millioner NOK. Avdelingen har lokaler i Lisleby i Østfold og har 42 årsverk.

- I 2018 etablerer vi et nytt mobilt produkt, og vi skal skape enda bedre digitale guideprodukter, samtidig som vi jobber kontinuerlig med å utvikle vår portefølje av øvrige lokale annonseprodukter. Vi forventer at dette vil gi ytterligere vekst i 2018 i, sier Knut Hoff Johannessen.

- De overskuddene vi skaper blir ført tilbake til de lokale mediehusene og bidrar til å finansiere og fremme god lokal journalistikk om det lokale næringslivet og andre viktige samfunnsspørsmål, sier Vegard Rein Kvalvaag.

For mer informasjon, kontakt salgssjef Vegard Rein Kvalvaag i Amedia Salg og Marked på mobil 915 50 489 eller mail vegard.kvalvaag@amedia.no og/eller daglig leder Knut Hoff Johannessen i Amedia SMB på mobil 951 79 922 eller knut.hoff.johannessen@amedia.no

Foto: Amedia SMB